LIFESTYLE

Πόλεμος στην Ουκρανία - Τζούλια Νόβα: Οι αναρτήσεις της για την πατρίδα της

Πόλεμος στην Ουκρανία - Τζούλια Νόβα: Οι αναρτήσεις της για την πατρίδα της

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Ανάμεσά τους και η Τζούλια Νόβα που βλέπει όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα που γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

Το μοντέλο γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1985, που σημαίνει πως το επίσημο έτος διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 ήταν μόλις έξι ετών. Μαζί με τη μητέρα της εγκατέλειψαν την πραγματικότητα της χώρας της για την Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα, για ένα καλύτερο αύριο.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις, η Τζούλια Νόβα είχε αναφερθεί στα χρόνια εκείνα, αλλά και στις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που είχε βιώσει, καθώς μέχρι και την εποχή που έγινε ευρύτερα γνωστή κανείς δεν γνώριζε το δράμα που είχε ζήσει σε παιδική ηλικία:

«Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά οπότε ό,τι είχε μαζέψει και ό,τι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη, όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα (ο πατέρας της) και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα! Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά! Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι! Μετά τον χτύπησαν και η μαμά και η γιαγιά και τον πέταξαν έξω από το σπίτι!».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top