ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού

Συνεχίζονται οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού

Με καρναβαλίστικη διάθεση συνεχίζονται οι καθημερινές εκδηλώσεις του Λεμεσιανού καρναβαλιού στους χώρους του Χαρουπόμυλου Λανίτη και του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου, αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του, μέχρι σήμερα το κοινό είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μια σειρά από εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας, με τραγούδια του καρναβαλιού, σε ντίσκο διάθεση, με ελληνική και ξένη μουσική από τη δεκαετία του 70’ μέχρι και σήμερα. καθώς επίσης να παρακολουθήσει πολλές από τις εκδηλώσεις διαδικτυακά μέσω livestreaming.

Στον καθιερωμένο «Διαγωνισμό Πελλόμασκας» που έγινε την περασμένη Τρίτη, οι καρναβαλιστές εμφανίστηκαν μασκαρεμένοι, με δημιουργικές αμφιέσεις που εντυπωσίασαν και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, όπου διεκδίκησαν βραβεία για τις κατηγορίες «Έξυπνη Μάσκα» και «Πελλόμασκα».

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, οι εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού συνεχίζονται εντατικά σε ρυθμούς λάτιν και ποπ και εκδηλώσεις για τα παιδιά, τραγούδια από τις δεκαετίες 80’ και 90’ και τη «Βραδιά Κανταδόρων» με τους κανταδόρους, προστίθεται.

Συγκεκριμένα, σήμερα, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί Καρναβαλίστικη φιέστα με το 6μελές συγκρότημα TEMPO DI CARNIVAL σε ένα μουσικό πρόγραμμα με λάτιν και ποπ μουσική. Συμμετέχει η ομάδα χορού IMPULSE.

Αύριο Σάββατο, από τις 11.00 μέχρι τις 13.00, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με παράσταση από τι θέατρο σκιών «ΠΑΦΙΟΣ» και την παράσταση «Ο καραγκιόζης πάει στο καρναβάλι».

Ακολουθεί ένα ταχυδακτυλουργικό πρόγραμμα από την ομάδα ΛΙΟΤΑΤΗ και τους ξυλοπόδαρους του.

Επίσης, αύριο, στις 16.00, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, θα τραγουδούν καρναβαλίστικα τραγούδια οι παιδικές χορωδίες ΕΠΙΛΟΓΗΣ και ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΣ, και η ορχήστρα του ωδείου ΕΛΙΚΩΝΑΣ. Συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των μαζιορέτων.

Η «Βραδιά Κανταδόρων», που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 αύριο, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestreaming από τη σελίδα του Δήμου Λεμεσού στο Facebook, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να την παρακολουθήσει ζωντανά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top