Νεκρά τρία σκυλάκια από την φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού

Νεκρά τρία σκυλάκια από την φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 09 Μαρτίου σε διώροφη κατοικία στο Ζακάκι, στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά  είναι υπό έλεγχο και έγινε είσοδος των πυροσβεστών  με τη χρήση κλίμακας και αναπνευστικών συσκευών.

Όπως αναφέρει, υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές το εσωτερικό της οικίας και εξοπλισμός. Δεν κινδύνευσαν άτομα. Έχασαν τη ζωή τους 3 σκυλιά τα οποία βρισκόταν εντός της κατοικίας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή Ζακακίου της Επαρχίας Λεμεσού, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές. 

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής, ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE