Ισχυρές εκρήξεις κοντά στο κέντρο του Κιέβου - Χιλιάδες άμαχοι εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Ισχυρές εκρήξεις κοντά στο κέντρο του Κιέβου - Χιλιάδες άμαχοι εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Ασφυκτικό κλοιό γύρω από -σχεδόν- όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας έχουν δημιουργήσει τα στρατεύματα εισβολής του Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ οι επιχειρήσεις επεκτείνονται και στις δυτικές περιοχές της χώρας, με στόχο να περιορίσουν τις διόδους μεταφοράς οπλισμού από τους δυτικούς «συμμάχους» της ουκρανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος στα βόρεια περίχωρα του Κιέβου, πλησιάζοντας αρκετά το τελευταίο 24ωρο στις πρώτες γειτονιές της ουκρανικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, ο στρατός του Πούτιν που είναι συγκεντρωμένος έξω από το Κίεβο, ενισχύθηκε με νέες δυνάμεις, οι οποίες κατέφτασαν είτε από τη Λευκορωσία, είτε από τη ρωσική επικράτεια. Αργά το βράδυ καταγράφηκαν ισχυρές εκρήξεις σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, ενώ ήχησαν για μία ακόμη φορά οι σειρήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE