Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

H δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης (χωρίς τραυματίες) είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ στην κάτω πλευρά, προς Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.