ΔΙΕΘΝΗ

Διάσημη ηθοποιός της Ουκρανίας σκοτώθηκε από ρώσικη ρουκέτα καθώς κοιμόταν στο διαμέρισμά της

Διάσημη ηθοποιός της Ουκρανίας σκοτώθηκε από ρώσικη ρουκέτα καθώς κοιμόταν στο διαμέρισμά της

Μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του θεάτρου της Ουκρανίας σκοτώθηκε από ρωσική ρουκέτα ενώ κοιμόταν στο διαμέρισμά της στο νοτιοανατολικό Κίεβο.

Τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Oksana Shvets επιβεβαιώθηκαν από το «Young Theatre», μια ουκρανική θεατρική εταιρεία με την οποία η ηθοποιός συνεργαζόταν στο παρελθόν.

Ο θίασος δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στην 67χρονη ηθοποιό μαζί με μια φωτογραφία της. «Λαμπρή ανάμνηση στην ταλαντούχα ηθοποιό! Δεν υπάρχει συγχώρεση για τον εχθρό που ήρθε στη γη μας», ανέφερε στην ανακοίνωσή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία.

Η «Kyiv Post» επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατο της ηθοποιού, προσθέτοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «δολοφονήθηκε στο Κίεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου».

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του θεάτρου, η Shvets είχε αποφοιτήσει από τη σχολή θεάτρου Ivan Franko το 1975 και είχε μια καριέρα που διήρκεσε για δεκαετίες.

Ξεχώριζε για το ταλέντο της και είχε βραβευτεί με το «Merited Artist of Ukraine», μιας από τις υψηλότερες και πιο πολυπόθητες διακρίσεις της Ουκρανίας.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram

Η αδικοχαμένη Oksana Shvets ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα socila media και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram στις 10 Μαρτίου προσπαθούσε να δει τα πράγματα με όση αισιοδοξία και καλή διάθεση είχε: «Μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύς φόβος τριγύρω, μίσος, θυμός, αντιπαράθεση. Δεν θα δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά θα μοιραστώ μαζί σας όσα με βοηθούν. Διατηρήστε τη διαύγεια του μυαλού, το άνοιγμα της ψυχής και της καρδιάς, μην παρακολουθείτε τηλεόραση και διαβάζετε τις ειδήσεις λοξά, τρώτε σωστά, περπατάτε, επικοινωνείτε με την οικογένεια, τους φίλους, ακούω μουσική, άρχισα να ακούω τα κλασικά πιο συχνά, μου δίνει ενέργεια και φως, διάβασα βιβλία, τώρα «περιλαμβάνονται μέσα μου» ιστορικά και αρχιτεκτονικά βιβλία για τη Μόσχα. Ξυπνάω χαρούμενα, ευλογώ τη νέα μου ανθισμένη μέρα και δέχομαι με ευγνωμοσύνη ό,τι μου έρχεται σε αυτήν! Φροντίστε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας!»

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Oksana Shvets (@ksenia_shvets)

Κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια των φίλων της μιλούν για την αδικία του να φεύγει κάποιος με αυτόν τον τρόπο από τη ζωή. «Αναπαύσου εν ειρήνη. Είσαι σε καλύτερο μέρος τώρα», είναι ένα από τα σχόλια που ξεχωρίζει.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top