Λείπει εδώ και ένα μήνα από την οικία του - Αν τον δείτε ενημέρωστε άμεσα την Αστυνομία

Λείπει εδώ και ένα μήνα από την οικία του - Αν τον δείτε ενημέρωστε άμεσα την Αστυνομία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 22/02/2022 από την οικία του στη Λεμεσό, ο KHALED OTHMAN, 21 ετών από τη Συρία.

Ο 21χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε, γκρίζο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διεθνής κινητοποίηση για τις πυρκαγιές στο Ισραήλ – Άμεση η ανταπόκριση της Κύπρου

Διεθνής κινητοποίηση για τις πυρκαγιές στο Ισραήλ – Άμεση η ανταπόκριση της Κύπρου

Υπήρξε θετική ανταπόκριση από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας, για συνδρομή στην αντιμετώπιση πυρκαγιών στο Ισραήλ, μετά από σχετική επικοινωνία, ανέφεραν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.   

BEST OF TOTHEMAONLINE