Ανθρωπιστική αποστολή στην Ουκρανία υπό τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα

Ανθρωπιστική αποστολή στην Ουκρανία υπό τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα

Για τα σύνορα της Ουκρανίας αναχωρεί ανθρωπιστική αποστολή με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα, ο οποίος για άλλη μια φορά καταδικάζει τον πόλεμο που προκάλεσε η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
 

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, μέσω δελτίου Τύπου, ανακοινώνει την αναχώρηση ειδικής ανθρωπιστικής αποστολής, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Ησαΐα, στα σύνορα της Ουκρανίας με γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες. Επισημαίνεται ότι η Μητρόπολη, σε συνεργασία με Μητροπόλεις των χωρών αυτών, υποστηρίζει δύο χώρους υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και προγραμματίζεται η λειτουργία ακόμη μιας ανθρωπιστικής υποδομής με την άφιξη του Μητροπολίτη Ησαΐα.
 
Προστίθεται ότι η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής επιθυμεί να ευχαριστήσει τους κατοίκους των 45 ενοριών της, αλλά και πολίτες από όλη την Κύπρο, για την ανταπόκρισή τους. Επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει για τη σημαντική στήριξή της την Ιερά Μητρόπολη Κύκκου και Τηλλυρίας, όπως επίσης και τα Κοινοτικά Συμβούλια της περιφέρειάς μας για τη στήριξη και την εξεύρεση κατοικιών για τους πρόσφυγες, που ήδη φιλοξενεί η Μητρόπολη στην Κύπρο, καθώς επίσης και τη φροντίδα, που τους παρέχουν, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη.
 
Για τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, που θα συνεχιστούν και σε άλλους τομείς, οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές και οι πολίτες θα ενημερωθούν λεπτομερώς, με την επιστροφή του Μητροπολίτη από το εξωτερικό, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE