Νέο θανατηφόρο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας! Νεκρή η Βασιλική Νικολαϊδου

Νέο θανατηφόρο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας! Νεκρή η Βασιλική Νικολαϊδου

Άδικα και τόσο ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής για γυναίκα στη Λάρνακα. Την κτύπησε και την τραυμάτισε θανάσιμα αυτοκίνητο, που οδηγούσε νεαρός, ενώ διασταύρωνε χθες το βράδυ μαζί με άλλα πρόσωπα το δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας.

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, στον κύριο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, έχασε τη ζωή της η Βασιλική Νικολαϊδου, 71 ετών από τη Λάρνακα.

`Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 71χρονη, η οποία εκείνη την ώρα, διασταύρωνε το δρόμο μαζί με άλλους πεζούς.

Ακολούθως, ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE