ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άμορφη μάζα σιδερικών το όχημα του άτυχου Μάρκου – Συγκλονίζει η φωτογραφία του

Άμορφη μάζα σιδερικών το όχημα του άτυχου Μάρκου – Συγκλονίζει η φωτογραφία του

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί με την αύξηση στις θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας.

Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα έχουν καταμετρηθεί πάνω από 10 νεκροί λόγω τροχαίου ατυχήματος με το τελευταίο να αφορά τον 62χρονο Μάρκο Τρίγγιλο από την Λάρνακα.

Ο 62χρονος άνδρας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε με όχημα που οδηγούσε 37χρονος άνδρας.

Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα από το όχημα του 62χρονου Μάρκου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, άντρας ηλικίας 62 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση και νοσηλεύετηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου έχασε τη μάχη για ζωή.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.15 το απόγευμα της Δευτέρας, στο δρόμο Τρούλλων-Κελιών, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος στην κατεύθυνση προς Κελιά, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 37 ετών, στην κατεύθυνση προς Τρούλλους.

Ο 62χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή έγιναν εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top