ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατάει το στόμα της κλειστό - Αρνείται τα πάντα – Έρευνες για τη νεκρή σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατάει το στόμα της κλειστό - Αρνείται τα πάντα – Έρευνες για τη νεκρή σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού

Αρνείται όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ για τρίτη μέρα που βρίσκεται κρατούμενη στη ΓΑΔΑ επιλέγει τη σιωπή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε και το μήνυμα της 33χρονης για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη.

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς «παλεύω μόνη μου», δήλωσε ο κ. Οθωνας Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή του με την κατηγορούμενη ενώ τόνισε πως η πελάτισσά του εμμένει στο να μην ομολογεί τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση. Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων», προσθέτει και εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για «κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα»».

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή», είπε ο δικηγόρος της
Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης φερόμενης ως δράστη ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Υπάρχει ταραχή και σύγχυση» και πρόσθεσε πως «Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».

Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα έπιπλά της
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι άλλες δύο περιπτώσεις αλλά και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.
Ολοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» αποκάλυψε κάποιες συνομιλίες που είχε στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της, που πέθανε αιφνιδίως, και να πουλούσε τα πράγματά της.

Στον «αέρα» προβλήθηκαν και μερικές συνομιλίες που είχε η μητέρα με γυναίκα που ενδιαφερόταν να αγοράσει τα έπιπλα.

Σημειώνεται, ότι η συζήτηση έγινε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η ίδια προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες κάνοντας λόγο για αντίκες.

Το μυστήριο της νεκρής σπιτονοικοκυράς
Η 69χρονη γνώρισε τον Μάνο και τη Ρούλατο 2015. Τότε είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και, ταυτόχρονα, να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει. Τον Σεπτέμβριο του 2020 έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Live News, τόνισε πως «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Πηγή: in.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top