ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Επείγον» έγραφε η αναφορά κακοποίησης Τζωρτζίνας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - «Την πλάκωνε συνέχεια στο ξύλο» λέει για τον Δασκαλάκη η αδελφή της Ρούλας

Πάτρα: «Επείγον» έγραφε η αναφορά κακοποίησης Τζωρτζίνας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - «Την πλάκωνε συνέχεια στο ξύλο» λέει για τον Δασκαλάκη η αδελφή της Ρούλας

Σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της Τζωρτζίνας το 2014, όταν ήταν μόλις εννέα μηνών, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν αναμονή της απολογίας που θα δώσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, μίλησε για την αναφορά που έιχε γίνει παλαιότερα στον σύλλογο για την 9χρονη.

Όπως είπε, πρόκειται για ανώνυμη αναφορά που έγινε το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σε ηλικία εννέα μηνών και αφορούσε σε κακοποίησή της και από τους δύο γονείς, τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη και την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια αναφορά που να σχετίζεται με την συγκεκριμένη οικογένεια.

Έτσι, για την εν λόγω ανώνυμη καταγγελία, που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014, η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αναφορά, όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελία.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος η υπόθεση δεν προχώρησε και η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου αντιδρούσε αγανακτισμένη υποστηρίζοντας ότι δεχόταν κατηγορίες που δεν ευσταθούσαν.

«Την πλάκωνε συνέχεια στο ξύλο» λέει για τον Δασκαλάκη η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Επιμένει για την αθωότητα της Ρούλας η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης, ενώ έριξε τα «βέλη» της στον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι κακοποιούσε την αδερφή της.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου», ενώ σχολίασε αφήνοντας αιχμές τη μεταστροφή του στο ζήτημα της εμπλοκής της κατηγορούμενης στον θάνατο του παιδιού τους.

Τους ισχυρισμούς για τον ξυλοδαρμό της 33χρονης κόρης της από τον σύζυγό της υποστήριξε και η μητέρα της Ρούλας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι»:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο.

Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…

Δημοσιογράφος: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δημοσιογράφος: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς.

Δημοσιογράφος: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όχι.

Δημοσιογράφος: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έτσι μας έλεγε, μέχρι χτες το βράδυ.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή μίλησε και η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγόρησε τον πατέρα των παιδιών της πως χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» και πως επιδιώκει να φανεί ως «άγιος».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top