ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή ήταν η σπιτονοικοκυρά της - Την ανακοίνωσε νεκρή...μία μέρα νωρίτερα

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή ήταν η σπιτονοικοκυρά της - Την ανακοίνωσε νεκρή...μία μέρα νωρίτερα

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα πλέον αινιγματικά πρόσωπα της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενδέχεται να εμπλέκεται και στον θάνατο της 69χρονης κ. Ευγενίας Κούτρα.

Η εκπομπή LiveNews έφερε στη δημοσιότητα σήμερα μία σπάνια φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν, ανέφερε o αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Εκείνη την χρονιά, γύρω στο 2006 με 2007, η τότε φιλόλογος είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί και να πάει στην Πάτρα.

Το 2008 ο σύζυγός της «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, ενώ κείνη απομονώθηκε στο σπίτι της, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι γιατροί αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη είχε προβλήματα υγείας, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται. Άνθρωποι που γνώριζαν την 69χρονη αναφέρουν ότι υπήρχαν προστριβές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά έβλεπε την 33χρονη να πηγαίνει εκδρομές.

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ήταν ότι, ενώ η 69χρονη πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι η Ευγενία πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ωστόσο, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top