ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αλήθειες και ψέματα για τις συνθήκες κράτησής της στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αλήθειες και ψέματα για τις συνθήκες κράτησής της στις φυλακές Κορυδαλλού

Πώς περιγράφει ο πρώην πρόεδρος ομοσπονδιακών σωφρονιστικών υπαλλήλων τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε ο πρώην πρόεδρος ομοσπονδιακών σωφρονιστικών υπαλλήλων, Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση πως ένα τέτοιο έγκλημα - αν αποδειχθεί στο δικαστήριο - δεν γίνεται χωρίς συνεργό.

Όπως είπε μιλώντας στο Mega, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση, ήταν εύλογο να πάει σε έναν χώρο, ώστε να μην έρχεται σε επικοινωνία με άλλους κρατούμενους.

«Υπάρχουν κελιά αυτοπροστασίας, όμως δεν είναι σε τέτοιο κελί. Εάν είχε χαρακτηριστεί αυτοκαταστροφικό άτομο θα πήγαινε σε κελί αυτοπροστασίας, αλλά πήγε σε κελί υποδίκων», σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε fake news την παρουσία αστυνομικού έξω από το κελί της για να της ανάβει τα τσιγάρα.

Ο ίδιος την χαρακτήρισε ως ένα άτομο νηπενθή: «Είναι ένας άνθρωπος που αρνείται την απώλεια. Στην δική μου ηθική δεν υπάρχει το λιντσάρισμα. Έψαξα όπως όλος ο κόσμος γιατί έχει αυτή τη συμπεριφορά κι επειδή είναι μητέρα, μπορεί να βρήκα έναν άλλο ήπιο τρόπο να την χαρακτηρίσω. Την χαρακτηρίζω λοιπόν νηπενθή».


«Έχουν μπει στοιχεία θεατρινίστικα στην υπόθεση. Μήδομαι σημαίνει φροντίζω, προστατεύω. Ως θεότητα έχει καταγραφεί η Μήδεια και είναι ιερή η λέξη μάνα… Δεν μπορώ να την ταυτίσω με δολοφονίες παιδιών», είπε σχετικά με όσους την αποκαλούν σύγχρονη Μήδεια.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την άποψή του αιρετική, επιμένοντας πως εκφράζει την προσωπική του γνώμη.

«Έχουμε χάσει τα αυτονόητα… Μήπως έχουμε ξεφύγει από το δικαιικό μας σύστημα; Ως κοινό έβλεπα κι εγώ αυτές τις εκπομπές. Πάντα πούλαγε, αλλά τώρα ρε παιδιά παράγινε. Ό,τι είδηση δεν έχει αίμα, ψέμα, σπέρμα, δεν τυγχάνει αποδοχής. Ως θεατής κι εγώ είχα τις ίδιες προσλαμβάνουσες. Το έχει αντιληφθεί κανείς πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ορκιστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο; Εγώ θα χαρώ να είναι αθώα η Πισπιρίγκου, γιατί θέλω να διατηρήσω την ιερότητα της λέξης μάνα», είπε σχετικά με το πως διαχειρίζονται το θέμα τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όσα εκτιμάει, ένα τέτοιο έγκλημα δεν γίνεται χωρίς συνεργό.

«Ένοχη ή αθώα, θα προτιμούσα να είναι αθώα για τους λόγους που εξήγησα. Εάν είναι ένοχη θα το πουν τα δικαστήριο και θα μείνει στην ιστορία ως το πιο τραγικό έγκλημα του αιώνα», κατέληξε.

Πηγή: cnn.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top