ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψαν όπλο από οικία - Μαρτυρία «έκαψε» δυο πρόσωπα

Έκλεψαν όπλο από οικία - Μαρτυρία «έκαψε» δυο πρόσωπα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας. Πρόκειται για 23χρονο, κάτοικο Πάφου, που συνελήφθη στις 9 Απριλίου και 32χρονο, επίσης κάτοικο Πάφου, που συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, για μετατροπή διαμερίσματος στην Πάφο σε αποθήκη κλοπιμαίας περιουσίας, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν, στις 9 Απριλίου, έρευνα στο εν λόγω διαμέρισμα. Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. Μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν δύο πλάκες συσσώρευσης ηλιακής ενέργειας, τέσσερις μπαταρίες φωτοβολταϊκών, ένας μετασχηματιστής, 243 θήκες κινητών τηλεφώνων και 78 συσκευασίες με προστατευτικά οθόνης κινητών τηλεφώνων, αριθμός σφαιριδίων αεροβόλου όπλου και κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο (φλομπέρ).

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί από κατοικία στην Πάφο.

Από περαιτέρω διερεύνηση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου και του 32χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 32χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και 29χρονος κάτοικος Πάφου. Ο 29χρονος είχε συλληφθεί αρχικά για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που διεξήχθη χθες στην Πάφο, στο πλαίσιο της διερεύνησης άλλης υπόθεσης. 

Μετά τη σύλληψή του ο 29χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top