ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έβγαλε την μάσκα του ο υπάλληλος και πληρώνει ο ιδιοκτήτης - Εξώδικο 500 ευρώ σε καφετέρια

Έβγαλε την μάσκα του ο υπάλληλος και πληρώνει ο ιδιοκτήτης - Εξώδικο 500 ευρώ σε καφετέρια

Σε καταγγελίες 2 πολιτών και ενός υποστατικού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.259 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 259 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 117 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 340 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 42 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 359 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 126 ελέγχους, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία, ενώ από τους 1.259 ελέγχους οι 16 αφορούσαν τη Λιμενική, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι ο ένας πολίτης καταγγέλθηκε για μη έγκυρο safepass και ο άλλος για μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Σε ερώτηση αναφορικά με την καταγγελία υποστατικού στην Λάρνακα, είπε ότι αφορούσε καφετέρια, όπου από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό εργαζόταν χωρίς προστατευτική μάσκα και εκδόθηκε εξώδικο €500.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top