EΛΕΓΧΟΙ: 400 καταγγελίες σε μια εβδομάδα για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και για παιδικά καθίσματα

EΛΕΓΧΟΙ: 400 καταγγελίες σε μια εβδομάδα για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και για παιδικά καθίσματα

Παγκύπριοι τροχονομικοί έλεγχοι για σωστή χρήση ζώνης ασφαλείας και παιδικού καθίσματος πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 4-10 Απριλίου, από την Αστυνομία και προέκυψαν σχεδόν 400 καταγγελίες.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι σκοπός της εκστρατείας ήταν να επιτευχθεί μέσω της Αστυνόμευσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων στη χρήση ζώνης ασφαλείας με απώτερο στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές συγκρούσεις.

Στη Λευκωσία έγιναν 10 καταγγελίες (2 για μη ζώνη και 8 για παιδικό κάθισμα), στη Λεμεσό 94 καταγγελίες (93 για ζώνη και 1 για κάθισμα), στην Λάρνακα 17 ( 16 για ζώνη και 1 για κάθισμα) , στην Πάφο 23 για ζώνη, στην Αμμόχωστο 22 ( 20 για ζώνη και 2 για κάθισμα), στην Μόρφου 5 για ζώνη, από το Τμήμα Τροχαίας 223 για ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE