Θετικός στον κοροωοϊό για δεύτερη φορά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Θετικός στον κοροωοϊό για δεύτερη φορά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη θετική του διάγνωση αναγκάστηκε να αναβάλλει την προγραμματισμένη του εμφάνιση σε μαγαζί της Αθήνας και να την μεταφέρει την Κυριακή 8 Μάϊου.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη ματαίωση της εμφάνισης του Μιχάλη Χατζηγιάννη
«Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 17 Απριλίου αναβάλλεται και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, λόγω θετικής επιβεβαιωμένης διάγνωσης του στην Covid-19.

Δίνουμε ραντεβού για τη νέα εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 8 Μαΐου!Ο μεγάλος αριθμός θεατών που έχει αγοράσει ήδη εισιτήρια έχει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ή μεταφοράς των εισιτηρίων στη νέα ημερομηνία».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE