Αίρονται από τις 19 Απριλίου όλα τα μέτρα για τoν κορωνοϊό στα οδοφράγματα

Αίρονται από τις 19 Απριλίου όλα τα μέτρα για τoν κορωνοϊό στα οδοφράγματα

Αίρονται από την Τρίτη 19 Απριλίου στις 9 το πρωί όλα τα μέτρα που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού, που λαμβάνονται στα σημεία διέλευσης προς και από τα κατεχόμενα.

Σε γραπτή του δήλωση, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναφέρει πως η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία θεωρεί ότι ενόψει της επιδημιολογικής κατάστασης στο νησί, δικαιολογείται να αρθούν όλα τα μέτρα σε σχέση με την COVID-19 στα σημεία διέλευσης από την Τρίτη 19 Απριλίου 2022, στις 9 το πρωί.

Σημειώνει ακόμη πως η Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία θα συνεχίσει να αξιολογεί την επιδημιολογική κατάσταση και στις δυο πλευρές. «Θα ανταλλάσσουν στοιχεία κάθε δυο βδομάδες και θα προσαρμόζουν τα μέτρα στα οδοφράγματα, ως ενδείκνυται», αναφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE