Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Έπειτα από την νέα πρόταση που παρουσίασαν στην Ελλάδα οι δανειστές και την οποία κυβερνητικά στελέχη χαρακτήρισαν «απολύτως απορριπτέα», ο Μάρτιν Γέγκερ είπε ότι υπάρχει ακόμη απόσταση που πρέπει να διανυθεί, προκειμένου να υπάρξει λύση για το ελληνικό ζήτημα.
Σύμφωνα με τον Γερμανό αξιωματούχε, ήρθε πια η ώρα η Αθήνα να κάνει υποχωρήσεις.
Την ίδια ώρα, ένας άλλος Γερμανός αξιωματούχος, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως το Βερολίνο δεν πρόκειται να δεχτεί μια συμφωνία χωρίς την έγκριση του ΔΝΤ.
Παράλληλα, και εκείνος υπογράμμισε πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποχωρήσει σε ορισμένα μέτωπα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις