Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια

Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός ζει σε ίδρυμα για ηλικιωμένους στην Αθήνα.

Τα νέα είναι δυσάρεστα για την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και αυτη τη στιγμή βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών. Όπως αναφέρεται από την εφημερίδα, στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της ανιψιά.

Η είδηση αναμένεται να σκορπίσει θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, για την ηθοποιό που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο από τη δεκαετία του 70΄ μέχρι και πριν από λίγα χρόνια τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στη μικρή οθόνη, μέχρι και σήμερα.

 

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE