Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια

Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός ζει σε ίδρυμα για ηλικιωμένους στην Αθήνα.

Τα νέα είναι δυσάρεστα για την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και αυτη τη στιγμή βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών. Όπως αναφέρεται από την εφημερίδα, στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της ανιψιά.

Η είδηση αναμένεται να σκορπίσει θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, για την ηθοποιό που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο από τη δεκαετία του 70΄ μέχρι και πριν από λίγα χρόνια τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στη μικρή οθόνη, μέχρι και σήμερα.

 

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE