Ανανεωμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στις Σπέτσες για το Πάσχα - ''Όλα είναι θεϊκά'' - Δείτε φωτογραφίες

Ανανεωμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στις Σπέτσες για το Πάσχα - ''Όλα είναι θεϊκά'' - Δείτε φωτογραφίες

Στις Σπέτσες για τις διακοπές του Πάσχα βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα λόγω της εκπομπής της ''Super Κατερίνα'', έφτιαξε τις βαλίτσες της και επισκέφθηκε τις Σπέτσες, όπου διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το νησί, στις οποίες φαίνεται άκρως ανανεωμένη.

"Αν δείτε με αθώα μάτια… όλα είναι θεϊκά…" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους followers της να της στέλνουν ευχές για ξεκούραση. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα, η Βάσια Κωστάρα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και άλλοι επώνυμοι σχολίασαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Η ανάρτησή της

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE