ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζουν να αγωνίζονται οι κάτοικοι Μιτσερού - Νέα διαμαρτυρία για ασφαλτικό έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας

Συνεχίζουν να αγωνίζονται οι κάτοικοι Μιτσερού - Νέα διαμαρτυρία για ασφαλτικό έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Κοινότητες εν Δράσει» προγραμματίζει εκδήλωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 11:00 π.μ. έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και θα παραδώσει επιστολή προς τον Αναπληρωτή Έπαρχο Λευκωσίας κ. Ανδρέα Χατζηπάκκο.

Σε αυτή θα διατυπώνεται ως κύριο αίτημά η μη έκδοση άδειας οικοδομής για εγκατάσταση εργοστασίου της Prometheas Asphalt Ltd στο Μιτσερό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομάδας, η ειλημμένη πολιτική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μετακίνηση ασφαλτικού στην περιοχή μας οδηγεί τις κυβερνητικές υπηρεσίες τη μια μετά την άλλη σε μεροληπτική και ευνοϊκή αξιολόγηση της αίτησης της εταιρείας. Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί η μεροληπτική διαδικασία και η θετική γνωμάτευση εκ μέρους του Τμήματος Περιβάλλοντος και η έκδοση της Πολεοδομικής Άδειας. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δεν θα καταφέρουν να μας σταματήσουν.

"Μέχρι τη δικαίωση. Μέχρι να αποσύρουν οριστικά την εγκληματική τους απόφαση. Επαναλαμβάνουμε, ότι για εμάς δεν τίθεται θέμα όρων και εποπτείας της μονάδας. Είναι ξεκάθαρα θέμα λανθασμένης χωροθέτησης στην περιοχή μας και να αποσυρθεί άμεσα. Είμαστε έτοιμοι να εντείνουμε τον αγώνα μας και προειδοποιούμε ότι ασφαλτικό στην περιοχή μας, δεν θα επιτρέψουμε να εγκαταστήσετε", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top