Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Η Βέφα Αλεξιάδου έχασε και την αδερφή της, η οποία έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η Βέφα Αλεξιάδου βρισκόταν στο πλατό του “Mega με μια“ στο Mega και μαγείρευε δείχνοντας πως είναι καλύτερα και πως το... παλεύει με όλα όσα της συμβαίνουν.
Σύμφωνα με το Boxtv ο Μάρκος Σεφερλης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να την συνεφέρουν όταν εκείνη κατέρρευσε στο στούντιο. Αποχώρησε συντετριμμένη συνοδευόμενη από τους ανθρώπους της παραγωγής.
Η αδελφή της κυρίας Βέφα Αλεξιάδου είχε γεροντική άνοια και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση η υγεία της και μάλιστα δεν της πει τίποτα, όταν πέθαναν οι δυο κόρες της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις