Πόσο πόνο να αντέξει; Νέο χτύπημα της μοίρας για την Βέφα! Έχασε και την αδερφή της!

Πόσο πόνο να αντέξει; Νέο χτύπημα της μοίρας για την Βέφα! Έχασε και την αδερφή της!

Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Πόσα χτυπήματα της μοίρας; Και πόση δύναμη πρέπει να έχει για να τα αντιμετωπίσει;

Η Βέφα Αλεξιάδου έχασε και την αδερφή της, η οποία έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η Βέφα Αλεξιάδου βρισκόταν στο πλατό του “Mega με μια“ στο Mega και μαγείρευε δείχνοντας πως είναι καλύτερα και πως το... παλεύει με όλα όσα της συμβαίνουν.

Σύμφωνα με το Boxtv ο Μάρκος Σεφερλης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να την συνεφέρουν όταν εκείνη κατέρρευσε στο στούντιο. Αποχώρησε συντετριμμένη συνοδευόμενη από τους ανθρώπους της παραγωγής.

Η αδελφή της κυρίας Βέφα Αλεξιάδου είχε γεροντική άνοια και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση η υγεία της και μάλιστα δεν της πει τίποτα, όταν πέθαναν οι δυο κόρες της.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE