Έρχεται έκθεση της Ελεγκτικής για πολιτογραφήσεις - Καθυστέρησε 3 μήνες παραδέχεται ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Έρχεται έκθεση της Ελεγκτικής για πολιτογραφήσεις - Καθυστέρησε 3 μήνες παραδέχεται ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Διαβιβάστηκε σήμερα στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργικού Εσωτερικών την επιστολή ελέγχου για την πολιτογράφηση 3.519 προσώπων μέσω του ΚΕΠ (Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος).

Σύμφωνα με την Ελεγκτική Υπηρεσία, η διαδικασία προβλέπει: λήψη σχολίων, ετοιμασία Έκθεσης, έγκριση από Διευθυντική Ομάδα της Ελεγκτικής.

Ο έλεγχος έγινε τόσο επί βάσεων δεδομένων όσο επί στοιχείων των φακέλων.

Σε ανάρτησή του ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, δήλωσε πως «υπήρξε καθυστέρηση 3 μηνών από το αρχικό πλάνο μας, λόγω των απίστευτων προβλημάτων στην επεξεργασία των διάφορων ηλεκτρονικών αρχείων που ήταν μη πλήρη και μη διασυνδεδεμένα μεταξύ τους».

Ξεκαθάρισε παράλληλα, πως για το περιεχόμενο δεν θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις, μέχρι την ολοκλήρωση της Ειδικής Έκθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE