ΕΚΤΑΚΤΟ-Γαλλία: Βομβιστική επίθεση σε εργοστάσιο από Τζιχανιστή -Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

ΕΚΤΑΚΤΟ-Γαλλία: Βομβιστική επίθεση σε εργοστάσιο από Τζιχανιστή -Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και δεκάδες έχουν τραυματιστεί από επίθεση που σημειώθηκε σε εργοστάσιο, στη γαλλική πόλη Ιζέρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας ο οποίος κρατούσε σημαία του Ισλαμικού Κράτους, εισέβαλε εντός εργοστασίου υγροποίησης φυσικού αερίου. Δευτερόλεπτα αργότερα, προκλήθηκε ισχυρή έκρηξη και στο εργοστάσιο επικράτησε χάος.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές, τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από την επίθεση σκοτώθηκε ένα άτομο, το οποίο μάλιστα βρέθηκε αποκεφαλισμένο, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE