ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη - «Πες μου ποια πράγματα θέλεις να πάρεις από το σπίτι»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη - «Πες μου ποια πράγματα θέλεις να πάρεις από το σπίτι»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που μέσα από τον Κορυδαλλό απέστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, τον οποίο και καλεί να σταματήσει να διαρρέει πληροφορίες σχετικά με την ίδια, ενώ αφήνει αιχμές για το κατά πόσο ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη φροντίδα των τάφων των τριών παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη σγια τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, καλεί τον Μάνο Δασκαλάκη να προβεί σε μια σειρά ενεργειών, που αφορούν στη φροντίδα των τάφων των παιδιών, στο κινητό της τηλέφωνο, που έχει ωστόσο κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, αλλά και στο μέχρι πρότινος κοινό τους νοικοκυριό, όπου τον καλεί να πάρει τα πράγματά που επιθυμεί και στη συνέχεια να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι. Η προφυλακισμένη τον καλεί να απαντήσει άμεσα και εγγράφως.

Τι αναφέρει στο εξώδικο

Όπως μετέδωσε το STAR, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου γράφει στο εξώδικο: «Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στη σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες».

Όσον αφορά το κινητό της τηλέφωνο, τον καλεί να πάψει να χρησιμοποιεί και να διαθέτει σε τρίτους τον αναλυτικό λογαριασμό σύνδεσης, όπως και να πάψει να επιδίδεται «στη συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή».

Στο ίδιο πλαίσιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά τη μεταφορά του κινητού της τηλεφώνου στο όνομα της αδερφής της, Δήμητρας, όπως και στην αποπληρωμή της οφειλής που τη βαρύνει «άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.»

Τέλος, ζητά από τον εν διαστάσει σύζυγό της να της παραδώσει λίστα με τα πράγματα που επιθυμεί, προκειμένου οι συγγενείς της να πάρουν όλα τα υπόλοιπα. «Να δηλώστε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώσετε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούμαι στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογενείας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου», αναφέρεται στο εξώδικο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top