Θλίψη ΠτΔ για τον άδικο χαμό της 27χρονης Νάταλυς – «Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της»

Θλίψη ΠτΔ για τον άδικο χαμό της 27χρονης Νάταλυς – «Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της»

Τη θλίψη του για τον τραγικό χαμό της 27χρονης ΣΥΟΠ, Νάταλυς Νεοφύτου, εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Με ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει «τεράστια η θλίψη για το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής της ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, εν ώρα καθήκοντος. Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της η οποία ήδη βιώνει την τραγική απώλεια».

 

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν εντός στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σοβαρό δυστύχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 27χρονης Δεκανέως ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στις 11:00πμ ανατράπηκε το όχημα τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE