Ενοχλημένος ο Τούρκος Υπ. Υγείας με δηλώσεις Χατζηπαντέλα στη Γενεύη - Δεν του άρεσε που μίλησε για προσφυγιά

Ενοχλημένος ο Τούρκος Υπ. Υγείας με δηλώσεις Χατζηπαντέλα στη Γενεύη - Δεν του άρεσε που μίλησε για προσφυγιά

Ενοχλημένος ο Υπ. Υγείας της Τουρκίας, με δηλώσεις του Χατζηπαντέλα στη Γενεύη για την προσφυγιά.

Συγκεκριμένα ο Χατζηπαντέλας, αναφέρθηκε στις δικές του αναμνήσεις ως πρόσφυγας μετά από την Τουρκική εισβολή του 1974, δηλώνοντας πως με αυτό τον τρόπο κατανοεί πλήρως τα όσα βιώνουν οι εκτοπισθέντες εξαιτίας του πολέμου, οι οποίοι χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας, ειδικά στον τομέα της υγείας, αναφερόμενος στην Ουκρανία.

Με δηλώσεις του στο Μεσημέρι και Κάτι ο Υπουργός είπε ότι «η χώρα μας θα μιλούσε στη 34η θέση και η Τουρκία στην 20η θέση. Παίχτηκε ένα παρασκήνιο λίγο πριν τη δική μου ομιλία και η Τουρκία άλλαξε θέση. Δεν έγινε θέμα κατά τη διάρκεια της δικής μου ομιλίας. Έζησα την προσφυγιά με καταγωγή από Αμμόχωστο και έζησα από πρώτο χέρι τι σημαίνει προσφυγιά και να ζητάς βοήθεια. Δεν άρεσε η δική μου αναφορά στην Τουρκία, επιμέναμε και δεν αλλάξαμε τη συγκεκριμένη αναφορά».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE