Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει καταρτισθεί σε Σώμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, Πρόεδρος εξελέγη ο Σοφοκλής Φυττής, ενώ Αντιπρόεδρος ο Δήμος Γεωργιάδης.

Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Πολύβιος Κόλοκος, Β Γραμματέας ο Ανδρέας Αγγελίδης, Ταμείας η Ειρήνη Κοκινίδου Μαυρονικόλα και Βοηθός Ταμία ο Ανδρέας Μουσκάλης.

Μέλη εξελέγησαν οι Νίνος Χατζηρούσος, η Αντιγόνη Περικλέους Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Βαρνάβα.

Εξάλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει ότι έχει καταρτίσει ένα ευρύ πρόγραμμα δραστηριοτήτων και επαφών, για το οποίο θα γίνονται ανακοινώσεις σε κατοπινά στάδια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE