«Άνοιξαν» την ΣΠΕ Στροβόλου – Καπνός οι διαρρήκτες μόλις άκουσαν το συναγερμό (ΦΩΤΟ)

«Άνοιξαν» την ΣΠΕ Στροβόλου – Καπνός οι διαρρήκτες μόλις άκουσαν το συναγερμό (ΦΩΤΟ)

Απόπειρα διάρρηξης παραρτήματος της ΣΠΕ Στροβόλου έγινε σήμερα τα ξημερώματα.

Οι διαρρήκτες, σύμφωνα με την μέχρι στιγμής πληροφόρηση, προσπάθησαν να εισέλθουν στο υποκατάστημα της ΣΠΕ Στροβόλου, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Στροβόλου. 

Η απόπειρα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, έγινε στις 4:30 τα ξημερώματα, ωστόσο η επιτήδειοι διαρρήκτες δεν πέτυχαν το σκοπό τους, καθώς το σύστημα ασφαλείας ενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα όταν άκουσαν τον συναγερμό να τραπούν σε φυγή. 

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.    

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE