Στην Αθήνα η Γιαννάκη για διευθετήσεις μεταφοράς της σορού της Ζέτας

Στην Αθήνα η Γιαννάκη για διευθετήσεις μεταφοράς της σορού της Ζέτας

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας ο οποίος συνοδεύει την Χριστίνα Γιαννάκη , Γενική Διευθύντρια του Υπ.Υγείας, για τις διευθετήσεις για τα διαδικαστικά, όσον αφορά στη μεταφορά της σορού της υπουργού Εργασίας.

Οπως ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, στην κρατική τηλεόραση, ταξιδεύουν αυτή την ώρα στην Ελλάδα για να γίνουν ολες οι διευθετήσεις στο νοσηλευτήριο που νοσηλευόταν η  Ζέτα Αιμιλιανίδου, καθώς και τη μεταφορά της σορού της στην Κύπρο.

Χρίστινα Γιαννάκη και Ζέτα Αιμιλιανίδου, δυο γυναίκες που τους ένωνε μια ισχυρή φιλία έτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν η Υπουργός Εργασίας, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, ζήτησε να δει τη Γενική Διευθύντρια του Υπ.Υγείας. 

Η απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου, βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Κύπρο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE