«Βολές» Γιολίτη για υπόθεση Αριστοτέλους: «Θα έπρεπε να μας προβληματίσει ότι υπάγονται καταδιωκτικές αρχές στο ίδιο Υπουργείο»

«Βολές» Γιολίτη για υπόθεση Αριστοτέλους: «Θα έπρεπε να μας προβληματίσει ότι υπάγονται καταδιωκτικές αρχές στο ίδιο Υπουργείο»

Την δική της τοποθέτηση για το θέμα που αφορά τις καταγγελίες της διευθύντριας των φυλακών Άννας Αριστοτέλυος, έδωσε η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη. 

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η κα. Γιολίτη αναφέρει ότι: «αντί να μας προβληματίζουν οι σχέσεις Αστυνομίας και Φυλακών θα έπρεπε επιτέλους να μας προβληματίσει η σύγκρουση του να το υπάγονται καταδιωκτικές αρχές και σωφρονιστικό ίδρυμα στο ίδιο Υπουργείο».

Την ίδια ώρα στην ανάρτηση της συμπληρώνει: «Σκεφτείτε μόνο τις συνεδρίες για χειρισμό υπερπληθυσμού».

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE