ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται να λύσει τη σιωπή του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται να λύσει τη σιωπή του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι μόνο

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνουν νέα μηνύματα μέσω των δικηγόρων τους, ένα 24ωρο μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα με τα νεκρά παιδιά τους, από την Πάτρα…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη και ο Μάνος Δασκαλάκης προαναγγέλλει δημόσια τοποθέτηση, αφού αξιολογήσει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά του, από την Πάτρα. Το νέο πόρισμα έδειξε πως και τα 3 αγγελούδια δολοφονήθηκαν. Για την Τζωρτζίνα ήδη κατηγορείται η 33χρονη, ενώ για τη Μαλένα και την Ίριδα, ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε κάποιο πρόσωπο. Αυτό αναμένεται να συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας, όπως εκτιμούν συνδικαλιστές της αστυνομίας.


Εκνευρισμό και αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσαν στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου τα συμπεράσματα του πορίσματος το οποίο παρέδωσαν χθες οι κρατικοί πραγματογνώμονες Καρακούκης – Καλόγρηας και δείχνει «ασφυκτικούς θανάτους» της Ιριδας και της Μαλένας, των δύο πρώτων κοριτσιών που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η προφυλακισμένη «θεωρεί ότι προσπαθούν να της φορτώσουν και τις δύο νέες περιπτώσεις. Το πάνε διά της ατόπου απαγωγής, αποκλείοντας άλλες πιθανότητες και κρατώντας τον ασφυκτικό θάνατο. Ξεκινούν με δεδομένη την εγκληματική ενέργεια και ψάχνουν να βρουν το πώς έγινε. Ζητούν το κεφάλι της Ρούλας χωρίς δεύτερη σκέψη και έρευνα, βάζοντας όλη την κοινή γνώμη της Ελλάδας και πάλι απέναντί της».
Από το pelop.gr, ρωτήθηκε για το νέο πόρισμα και ο Πατρινός δικηγόρος του πατέρα των δύο παιδιών Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Προφανώς και θα μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι πρώιμο αυτή τη στιγμή».

Εν τω μεταξύ, με νέες του δηλώσεις στο Mega, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανέφερε: «Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε ότι τα ευρήματα που βρήκαν οι πρώτοι συνάδελφοι με τα ευρήματα που ουσιαστικά επανέλεγξαν οι δεύτεροι, είναι ακριβώς τα ίδια. Θα είχαμε πρόβλημα εάν στα ευρήματα είχαμε διαφορετικά στην πρώτη περίπτωση και διαφορετικά στον επανέλεγχο», ανέφερε αρχικά.

«Στη 2η περίπτωση δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Είναι ξεκάθαρο ότι η συνάδελφος – για την δεύτερη περίπτωση – με περαιτέρω εμβάθυνση της υπόθεσης, και με τα νέα δεδομένα, φαίνεται ότι συντάσσεται πλήρως με το πόρισμα των Καρακούκη- Καλόγρηα και αυτό είναι σημαντικό, ότι μπορεί σε μία συνήθη διαδικασία να μην είναι ευχάριστο και να μην προσδιορίσεις την αιτία θανάτου και να γράψεις απλά ένα εύρημα, γιατί αυτό έγινε στην δεύτερη περίπτωση, όμως στη συνέχεια που βλέπεις τα νέα δεδομένα αντιλαμβάνεσαι ότι τα νέα αυτά δεδομένα θα πρέπει να τα εξηγήσεις περαιτέρω για να μην παραμείνεις εκεί», συμπλήρωσε.

Πηγη: newsit

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top