ΔΗΚΟ για υπόθεση Αριστοτέλους- «Η Κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι γνώριζε μετά από πίεση των ΜΜΕ»  

ΔΗΚΟ για υπόθεση Αριστοτέλους- «Η Κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι γνώριζε μετά από πίεση των ΜΜΕ»   

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρετίζει το διορισμό ειδικού ποινικού ανακριτή αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας και τις σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προέβη η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών και Ανώτερη Λειτουργός των Φυλακών.

Την ίδια ώρα το ΔΗΚΟ εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παραδέχτηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Γενικός Εισαγγελέας, ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,   γνώριζαν για αυτές τις καταγγελίες, ήταν ενήμεροι πριν από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Σημειώνεται δε, πως η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης ήταν να δηλώσει ολοκληρωτική άγνοια και αναγκάστηκε να προχωρήσει στη σημερινή της παραδοχή, μόνο μετά από την πίεση συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Επίσης, προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι, ενώ η επίσημη καταγγελία έγινε χθες και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ποινική έρευνα, ο υπό διερεύνηση Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας  δεν έχει, μέχρι στιγμής, τεθεί σε διαθεσιμότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE