Λατσιά: Είπαμε να γίνονται λάθη αλλά αυτό παράγινε – Δεν κατεβαίνει από εκεί το αυτοκίνητο!

Λατσιά: Είπαμε να γίνονται λάθη αλλά αυτό παράγινε – Δεν κατεβαίνει από εκεί το αυτοκίνητο!

Εντάξει! Δεν θέλει και πολύ να μπερδευτεί ένας οδηγός, αλλά και πάλι. Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι το έπαθε και στο πιο πολυσύχναστο πολυκατάστημα της Λευκωσίας.

Για μας τους δημοσιογράφους, ευτυχώς βρέθηκε κάποιος εκεί και τράβηξε το στιγμιότυπο. Ο οδηγός που μάλλον μετάνιωσε την επιλογή του ίσως μας θυμώσει με τη δημοσίευση αυτή, αλλά πριν το κάνει να τον ενημερώσουμε ότι η φωτογραφία φιγουράρει σε πολλά προφίλ κοινωνικού δικτύου ενώ έχει συλλέξει δεκάδες «αρέσκω» σε κάθε ποστάρισμα. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ο εν λόγω οδηγός επισκεφθεί εκ νέου το πολυκατάστημα στα Λατσιά, θα ξέρει από πρώτο χέρι που είναι τα σκαλιά προς τον δρόμο και η έξοδος προς τον κυκλικό κόμβο. 

Η φωτογραφία — η οποία έχει καιρό που κάνει βόλτες στο Facebook —  περιγράφει ακριβώς έγινε: 

Γράφει ο Πάρδαλος 
    

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE