ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Capacitor Partners: Διεθνής έρευνα σε business card scanner apps

Capacitor Partners: Διεθνής έρευνα σε business card scanner apps

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την διεθνή εταιρεία λογισμικών, Covve, η Capacitor Partners διεξήγαγε εκτενή έρευνα προς τις λειτουργίες και την απόδοση των κορυφαίων εφαρμογών κινητού που χρησιμοποιούνται για την ψηφιακή σάρωση επαγγελματικών καρτών.

Η μελέτη σύγκρινε τέσσερις από τους πιο δημοφιλείς σαρωτές επαγγελματικών καρτών στον κόσμο όσον αφορά την ακρίβεια και την ταχύτητα σάρωσης, τις δυνατότητες που προσφέρουν και την τιμολογιακή πολιτική τους.

Συγκρίθηκαν δεκάδες κάρτες στην Αγγλική, Γαλλική και Ελληνική γλώσσα, μέσα από πολλαπλά tests και την ανάλυση πέραν των πεντέμισι χιλιάδων πεδίων δεδομένων.

Συγκεκριμένα η σύγκριση έγινε μεταξύ των CamCard, Covve Scan, ABBY και BizConnect.

Με βάση την μελέτη, 88% των επαγγελματικών καρτών που τυπώνονται ετησίως καταλήγουν στα σκουπίδια. Αυτό το ποσοστό αναλογεί σε περίπου 8 δισεκατομμύρια κάρτες. Εξού και ο λόγος που οι χρήστες των εφαρμογών κινητού για business card scanning, αυξάνονται συνεχώς.

Είναι ένας πιο εύχρηστος και προσβάσιμος τρόπος για να διαχειριστείς δεδομένα. Επίσης σε γλιτώνουν από τον μπελά του να κουβαλάς ή να μαζεύεις κάρτες.

“Τα business card scanner apps, είναι μια ανερχόμενη αγορά. Την δεδομένη στιγμή ο ηγέτης της αγοράς, το CamCard, έχει πέραν τον 10 εκατομμυρίων downloads και σύμφωνα με το Forbes Council of Experts, οι επαγγελματικές κάρτες δεν πρόκειται να εξαφανιστούν αλλά να εξελιχθούν”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, κ. Μιχάλης Τυρίμος.

Τα αποτελέσματα ανέδειξαν το Covve Scan ως νικητή, με συνολική βαθμολογία ακρίβειας 96% και την ταχύτερη σάρωση έναντι πιο εγκαθιδρυμένων παικτών όπως οι ABBYY και CamCard.

Όπως αναγράφεται στον πιο κάτω πίνακα το Covve Scan ήταν επίσης ο νικητής στις κατηγορίες της ταχύτητας και της πιο προσιτής τιμής.

 

 

Συνολική Ακρίβεια

Μέσος καταγεγραμμένος χρόνος για την επεξεργασία της σάρωσης (σε δευτερόλεπτα)

Ετήσια Τιμολόγηση

(όπως παρουσιάζεται στην εφαρμογή, εξαιρουμένων εκπτώσεων)

Covve Scan

96%

2.12

 

●      Δωρεάν δοκιμή

●      $29.99 ετησίως

●      $44.99 (μια πληρωμή) για απεριόριστη χρήση

BizConnect - Business Card Scanner & Card Reader

88%

7.92

●      Δωρεάν δοκιμή

●      $79.99 ετησίως

ABBYY Business Card Scanner

66%

6.21

●      Δωρεάν δοκιμή

●      $95.88 ετησίως

CamCard - Business Card Reader

72%

3.86

●      Δωρεάν δοκιμή

●      $46.99 ετησίως

 

Μπορείτε να δείτε όλη την μελέτη εδώ. Συμπεριλαμβάνει την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε, την ανάλυση και τα λεπτομερή αποτελέσματα για κάθε κατηγορία.

Η Capacitor Partners είναι εταιρεία συμβούλων τεχνολογίας και διαχείρισης ψηφιακών προϊόντων. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας www.capacitorpartners.com ή στο 7000 3736

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top