Αντρέας Γεωργίου: «Ήταν τεράστιο λάθος αυτό, έχασα πολλά χρήματα τότε»

Αντρέας Γεωργίου: «Ήταν τεράστιο λάθος αυτό, έχασα πολλά χρήματα τότε»

Στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε και για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, στα πρώτα του βήματα ως παραγωγός.

Ως παραγωγός έχεις μάθει πια να αντιλαμβάνεσαι τις παγίδες της δουλειάς, να ελίσσεσαι όπου χρειάζεται και να κάνεις καλά deals;

Νομίζω ότι κάθε χρόνο μαθαίνω και περισσότερα. Δε γίνεται χωρίς να κάνεις τα λάθη σου και να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Στο παρελθόν ας πούμε, πήγαινα να υπογράψω συμβόλαια χωρίς δικηγόρο. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος και είχα χάσει και πολλά χρήματα τότε. Είχα φτάσει στο σημείο να βάλω υποθήκη το σπίτι μου.

Δεν το είχα κληρονομήσει, αλλά το είχα αγοράσει με το έπαθλο από τον Dream show. Θυμάμαι ότι πάντα η γιαγιά μου μού έλεγε «να έχεις μια στέγη πάνω από το κεφάλι σου». Και χρειάστηκε να το βάλω υποθήκη για να μπορώ να ξεπληρώσω τους συνεργάτες μου. Ήταν στα αρχικά μου βήματα, ακριβώς την προηγούμενη σεζόν πριν από το Μπρούσκο.

Ήταν μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος της ζωής σου αυτή;

Να σου πω την αλήθεια, δεν αγχώνομαι. Από μικρό παιδί πίστευα ότι θα τα καταφέρω και σκεφτόμουν πάντα θετικά. Η αποτυχία δεν με έριχνε, με πείσμωνε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE