Χειροπέδες σε 30χρονo αλλοδαπό - Έκρυβε σφαίρες και τελαμώνα στρατού στο σπίτι του

Χειροπέδες σε 30χρονo αλλοδαπό - Έκρυβε σφαίρες και τελαμώνα στρατού στο σπίτι του

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε 30χρονo αλλοδαπό το πρωί της Παρασκευής (15/7) στην Πάφο, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν μεγάλος αριθμός σφαιρών και τελαμώνα στρατού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Παρασκευής (15/7), μετά από πληροφορία ότι άνδρας, ηλικίας 30 ετών, έκρυβε στην οικία του αριθμό σφαιρών στρατιωτικού τύπου, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα και προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 30χρονου.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκαν στην κατοχή του 30χρονου τελαμώνα στρατού, με 200 φυσίγγια, 7,62 χιλιοστών. Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες.

Μετά από περαιτέρω έρευνες, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος παρέμενε παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία ενώ, ο ίδιος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι είχε εντοπίσει τις σφαίρες και την τελαμώνα σε κάλαθο σκουπιδιών.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE