ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Ένοχος 28χρονος - Βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Ένοχος 28χρονος - Βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στη φυλακή για 2,5 χρόνια μπαίνει 28χρονος αφού κρίθηκε σήμερα ένοχος από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, μετά από παραδοχή, για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, κατοχή αλλά και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες κατά την περίοδο Αυγούστου 2020 – Σεπτεμβρίου 2021, συμμετείχε σε σεξουαλική πράξη με ανήλικη. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνή την ανήλικη παραπονούμενη.

Η ποινή

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε κάθε μία από τις 6 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και ποινή 9 μηνών σε κάθε μία από τις 6 κατηγορίες παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Διατάχθηκε όπως οι επιβληθείσες ποινές φυλάκισης συντρέχουν και όπως στην ποινή συνυπολογιστεί ο χρόνος κράτησης του κατηγορουμένου από 11.10.2021.

Στην απόφαση του Δικαστηρίου, λήφθηκαν υπόψη η απουσία βίας όπως και το γεγονός ότι η ερωτική σχέση αναπτύχθηκε με τη θέληση της παραπονούμενης και εν γνώσει των γονέων της. Προς όφελος του κατηγορούμενου προσμέτρησαν το λευκό ποινικό του μητρώο καθώς επίσης η μεταμέλεια του, ως εκφράστηκε από τον συνήγορό του και ως συνάγεται από την παραδοχή του.

Το χρονικό της υπόθεσης – Είχαν δεσμό

Σύμφωνα με καταγγελία στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 λήφθηκε καταγγελία στον Κλάδο Διερεύνησης Αδικημάτων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων της Αστυνομίας στην οποία, ανάμεσα σε άλλα, γινόταν αναφορά ότι ο κατηγορούμενος διέμενε μαζί με την ανήλικη παραπονούμενη και ότι έχουν δεσμό.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του παραδέχθηκε ότι η παραπονούμενη ήταν φιλενάδα του αλλά δεν είχαν κάνει σεξ ακόμα. Από την πλευρά της, η παραπονούμενη ανέφερε ότι ήταν τότε 16 ετών και δεν πήγαινε σχολείο. Ακόμη, τους τελευταίους δύο μήνες διέμενε μαζί με το φίλο της και είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του.

Μετά τις ανακρίσεις, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι γνώριζε από την αρχή της σχέσης τους την πραγματική της ηλικία ενώ είχαν συχνές σεξουαλικές επαφές από τότε που την γνώρισε μέχρι τη σύλληψη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top