Ρωσία: Ανοιξε τις κάνουλες του Nord Stream 1 - Ροή «με το σταγονόμετρο»

Ρωσία: Ανοιξε τις κάνουλες του Nord Stream 1 - Ροή «με το σταγονόμετρο»

Ανοιξε εκ νέου ο αγωγός Nord Stream 1 όπως είχε προγραμματιστεί να γίνει, από σήμερα το πρωί, μεταδίδει η Deutsche Welle. Ο αγωγός είχε παραμείνει κλειστός τις τελευταίες 10 ημέρες για «προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης», όπως είχε ανακοινώσει ο διαχειριστής.

Ο πρόεδρος του γερμανικού ομοσπονδιακού οργανισμού δικτύων, Κλάους Μίλλερ, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ο αγωγός άρχισε να λειτουργεί με το 30% της χωρητικότητάς του και ότι αυτή η ποσότητα είναι εγγυημένη για δύο ώρες.

 


Είπε, ωστόσο, ότι δεν συνηθίζεται να αλλάζει η ροή μέσα στην ίδια ημέρα.

Πριν τις εργασίες συντήρησης, αναφέρει η Die Welt, ο αγωγός παρείχε περίπου την ίδια ποσότητα (στο 40% της χωρητικότητάς του).

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.