Έκλεβαν ρεύμα από την ΑΗΚ - Πώς τους«τσάκωσαν»

Έκλεβαν ρεύμα από την ΑΗΚ - Πώς τους«τσάκωσαν»

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση, δόλιας οικειοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας .

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.8.22 μεταξύ των ωρών 18.00 – 24.00 μέλη της ΑΔΕ Πάφου διενήργησαν επιχείρηση σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα και διαπιστώθηκε ότι σε συγκεκριμένο διαμέρισμα  καλώδιο της ηλεκτρικής είχε συνδεθεί με το κουτί της ηλεκτρικής που βρίσκεται στο διάδρομο και το οποίο κατέληγε εντός του διαμερίσματος.

Λειτουργός της ΑΗΚ επισκέφτηκε τη σκηνή και διαπιστώθηκε το αδίκημα της οικειοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως διαφάνηκε, στο διαμέρισμα διέμεναν τέσσερα πρόσωπα,  αραβικής καταγωγής , οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα.

Ακολούθως αυτοί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE