ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άννα Αριστοτέλους: «Θα συνεχίσω να πολεμώ… Έχω τη συνείδησή μου καθαρή»

Άννα Αριστοτέλους: «Θα συνεχίσω να πολεμώ… Έχω τη συνείδησή μου καθαρή»

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, με σκοπό να καταθέσει για τη διαρροή απόρρητου ηλεκτρονικού μηνύματος, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε δηλώσεις της η κ. Αριστοτέλους, ανέφερε πως «ήρθαμε σήμερα να ανακριθούμε, λόγω της καταδίωξης την οποία υφίσταται. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, θα συνεχίσω να πολεμώ το σύστημα, θα συνεχίσω να πολεμώ τη διαφθορά μαζί με τους δικηγόρους μου, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ενήργησα σωστά καταγγέλλοντας μια υπόθεση διαπλοκής και διαφθοράς».

«Ακόμα και σήμερα», συνέχισε, «που υφίσταμαι όλη αυτή την καταδίωξη δεν μετανιώνω, γιατί έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα ενεργούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ενήργησα γιατί έχω μάθει πάντα να κάνω το σωστό, έχω πάντα μάθει να κάνω το καλό, και όχι αυτό που βολεύει. Αν δεν υπέβαλλα την καταγγελία δεν θα περνούσα όλο αυτό το οποίο υφίσταται σήμερα, όλη αυτή τη καταδίωξη η οποία σας βεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου ευχάριστη, όμως δεν μετανιώνω ούτε στιγμή και θα συνεχίσω να πολεμώ γιατί έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στην ζωή μου. Πρέπει όμως να είμαι πολύ προσεκτική γιατί μπορεί από το τίποτα να διαταχθεί και 3η ποινική έρευνα εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική γιατί μπορεί και από το τίποτα να διαταχθεί και τρίτη έρευνα εναντίον μου στο διάστημα μιας εβδομάδας. Απώτερος στόχος είναι το φάγωμα μου γιατί τόλμησα να καταγγείλω μια υπόθεση διαφθοράς, τόλμησα να τα βάλω με το σύστημα» ανέφερε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.

Ερωτηθείσα εάν προτίθεται να δώσει στοιχεία, η κυρία Αριστοτέλους είπε «Όλα στην ώρα τους. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έκανα το ίδιο και ας είχα τις χειρότερες συνέπειες που βιώνω σήμερα».

«Απώτερος στόχος είναι το φάγωμα μου γιατί τόλμησα να καταγγείλω μια υπόθεση διαφθοράς, τόλμησα να τα βάλω με το σύστημα» είπε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top