ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκότωσε ποδηλάτη στην Κοκκινοτριμιθιά με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε – «Έφαγε» 8 μήνες

Σκότωσε ποδηλάτη στην Κοκκινοτριμιθιά με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε – «Έφαγε» 8 μήνες

Οκτώ μήνες φυλάκιση (και στέρηση άδειας για δυο έτη) επιβλήθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας στην 57χρονη οδηγό που προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα στην Κοκκινοτριμιθιά κι εγκατέλειψε το θύμα της…

Πρόκειται για γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία στις 12 Ιανουαρίου του 2014 πάτησε με το αυτοκίνητό της ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε. Συμπεριφορά που κρίθηκε άκρως εγωιστική και αντικοινωνική.

Κατά τη συγκεκριμένη ημέρα η καταδικασθείσα είχε μετέβη στην  Κοκκινοτριμιθιά για να επισκεφτεί φιλικό της πρόσωπο. Σε κάποιο σημείο στην λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου ένιωσε αδιαθεσία και άρχισε να κάνει εμετό.

Ακολούθως, σύμφωνα με τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στη δική και δημοσιεύονται στον «Πολίτη», έχασε τον έλεγχο του οχήματος (είπε ότι έσκυψε σε κάποια στιγμή και δεν έβλεπε), το οποίο πρώτα κινήθηκε ελαφρώς δεξιά κι ακολούθως αριστερά, κάτι που είχε ως συνέπεια να εισέλθει στο αριστερό ασφάλτινο παγκέτο.

 Όπως υποστήριξε, σε κάποιο σημείο αντιλήφθηκε ότι κτύπησε κάτι, αλλά σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, δεν έδωσε σημασία και συνέχισε την πορεία της, θεωρώντας ότι κτύπησε σε κάποια πέτρα ή κάποιο ζώο.

Αυτό το «κάτι» ήταν 22χρονος Ρουμάνος εργάτης, ο οποίος βρισκόταν σε ποδήλατο και πέθανε ακαριαία μετά τη σύγκρουση (βρέθηκε σε παρακείμενο χωράφι).

Στην απόφασή της η επαρχιακός δικαστής Λευκωσίας, Μαριλένα Μηλιώτου, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η αδιαφορία για το δυστύχημα που προκάλεσε συνεχίστηκε όχι μόνο την ημέρα του δυστυχήματος, αλλά και για τις επόμενες δυο ημέρες. Την επομένη πήγε στη δουλειά της, χωρίς να αναφέρει οπουδήποτε κάτι για το δυστύχημα, παρά μόνο σε κάποια φίλη της από το Παραλίμνι. Αλλά ακόμα και αυτό το έπραξε ζητώντας να της συστήσει κάποιον για να της επιδιορθώσει το αυτοκίνητο, πράγμα που προφανώς θα εξαφάνιζε οποιαδήποτε ίχνη του ατυχήματος, κάτι που με τη σειρά του ασφαλώς θα δυσχέραινε τη διερεύνηση σε περίπτωση που δεν θα την ανακάλυπτε εγκαίρως η αστυνομία. Την επομένη μάλιστα πήγε στη φίλη της στο Παραλίμνι όπου και διανυκτέρευσε, με σκοπό την επιδιόρθωση του αυτοκινήτου στην καλύτερη τιμή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top