ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γενέθλια πίσω από τα κάγκελα – Η «διαβολική» σύμπτωση και οι επισκέψεις στον Κορυδαλλό

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γενέθλια πίσω από τα κάγκελα – Η «διαβολική» σύμπτωση και οι επισκέψεις στον Κορυδαλλό

Τα γενέθλια της είχε την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται –μετά και τις νέες διώξεις– για τον θάνατο των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλενας και Ίριδας.

Η κατηγορούμενη μητέρα, η οποία εχθές είχε και την γιορτή της, πέρασε τις δυο αυτές ημέρες πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μάλιστα, έχει γενέθλια την ίδια μέρα που είχε γενέθλια και η κόρη της, Μαλένα, αλλά έπαψε να τα γιορτάζει -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- απ’ τη μέρα που η μικρή Μαλένα έφυγε απ’ τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr σήμερα την Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφθηκαν στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού η οικογένεια της, με τη ψυχολογία της 34χρονης κατηγορουμένης να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη λόγω και της ημέρας.

Κατά την επιστροφή στην Πάτρα τα μέλη της οικογένειας τέλεσαν τρισάγιο στον τάφο της Μαλένας.

Όπως προκύπτει από αναρτήσεις της στο παρελθόν, κάθε φορά που που ερχόταν η ημέρα γενεθλίων της μικρής Μαλένας, η Ρούλα μοιραζόταν διάφορες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, ενώ εκεί είχε δηλώσει πως μετά τον θάνατο της Μαλένας, επέλεξε να μην γιορτάσουν ξανά και τα δικά της γενέθλια.

Δείτε τι έγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις αναρτήσεις της:

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top