Ετοιμάζει μήνυση ο Γκλέτσος εναντίον Βαρουφάκη

Ετοιμάζει μήνυση ο Γκλέτσος εναντίον Βαρουφάκη

Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ετοιμάζεται να καταθέσει ο πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Οπως ο ίδιος δήλωσε στον Alpha, ο κ. Βαρουφάκης ευθύνεται για την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός λαός.

«Η "Τελεία" θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δύσκολη θέση που μας έφερε», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.

Η μήνυση θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και θα ζητηθεί η υποστήριξη τόσο του κόσμου όσο και φορέων με υπογραφή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE