Αυτοί οι εκδρομικοί χώροι είναι υπερπλήρεις - Αποφύγετε την ταλαιπωρία την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου

Αυτοί οι εκδρομικοί χώροι είναι υπερπλήρεις -  Αποφύγετε την ταλαιπωρία την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου

Σε ανακοίνωση του το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις δασικές περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, οι εκδρομικοί χώροι στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους, Πλατανιών, Πασιά Λειβάδι, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσα και Κάμπος του Λιβαδιού στις 11.00 ήταν υπερπλήρεις και προτρέπει το κοινό όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Φράκτης του Ξυλιάτου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα.

Σύμφωνα με το Τμήμα στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, ο εκδρομικός χώρος Μαυραλής είναι υπερπλήρης. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Τίμης, Πυκνής, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Σταυρός Ψώκας, Λειβάδι και Ξυσταρούδας.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό ατόμων. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Κιόνια, Δελίκηπος, Κόρνος, Ορόκλινη, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Δασάκι Άχνας, Άγιος Αντώνιος, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νίκανδρος και Πάρκο Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE