Πρόεδρος ΡΤΚ στα κατεχόμενα: «Από το Βαρώσι ξεκινά η καλυτέρευση της Αμμοχώστου»

Πρόεδρος ΡΤΚ στα κατεχόμενα: «Από το Βαρώσι ξεκινά η καλυτέρευση της Αμμοχώστου»

Η καλυτέρευση της Αμμοχώστου ξεκινά από το Βαρώσι, είπε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν κάνοντας τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματός του στην περιοχή του Βαρωσίου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν παρουσίασε και τον υποψήφιο του ΡΤΚ για τον «δήμο» Αμμοχώστου, Σουλεϊμάν Ουλουτσάι. «ΡΤΚ Και Βαρώσι θα πορευθούν χέρι με χέρι. Ο Σουλεϊμάν Ουλουτσάι θα γίνει δήμαρχος, η Αμμόχωστος θα καλυτερεύσει».

Ο κ. Ερχιουρμάν πρόσθεσε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία στο Βαρώσι, αντιμετωπίζουν οι νέοι και στην Μόρφου και την Λευκωσία. «Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, βιώνουμε τα ίδια προβλήματα. Η λύση αυτών των προβλημάτων είναι μόνο μία. Είτε θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί είτε θα μείνουμε κάτω από αυτή την πίεση».

Τόσο ο κ. Ερχιουρμάν όσο και ο κ. Ουλουτσάι δήλωσαν περηφάνεια για το «σπίτι» του ΡΤΚ στο Βαρώσι λέγοντας ότι γίνεται αισθητή η παρουσία του κόμματος στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του ΡΤΚ στο Βαρώσι, Γιγίτ Ντογούοζ ανέφερε ότι στόχος τους είναι να βοηθήσουν στα προβλήματα του κόσμου και θα βοηθήσουν στην εκλογή του κ. Ουλουτσάι στο «δήμο» Αμμοχώστου στις  επερχόμενες «τοπικές εκλογές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE