ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο με εκπλήξεις όμως!

Ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο με εκπλήξεις όμως!

Το Σάββατο, στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, νωρίς το απόγευμα αλλά στη θερμοκρασία αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος!

Εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Συνεπώς, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα ανατολικά παράλια, στους 30 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Το Σάββατο, στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, όμως την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top