LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Οι τρυφερές αγκαλιές με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο σπίτι τους στην Αθήνα

Ιωάννα Τούνη: Οι τρυφερές αγκαλιές με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο σπίτι τους στην Αθήνα

Στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι που διανύει μια όμορφη περίοδο και είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου παιδιού του, χαλαρώνει στο σπίτι. Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα video με τις τρυφερές αγκαλιές της με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η αλήθεια είναι ότι ο περσινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος και για τους δυο, καθώς αναγκάζονταν να ταξιδεύουν συνεχώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου είχε ο καθένας τους τη βάση του. Τώρα, όμως, που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο είναι πιο χαλαρές και καθώς η Ιωάννα Τούνη διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, οι δυο τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν αγκαλιά.


Μετά τις διακοπές τους, λοιπόν, στην Κρήτη, το ζευγάρι ήρθε στην Αθήνα. Η υποδοχή που είχε φυσικά η Ιωάννα Τούνη από τους τετράποδους φίλους του συντρόφου της ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Ωστόσο, η χθεσινή κακοκαιρία κράτησε το ζευγάρι στο σπίτι.

Στη συνέχεια, όμως, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει στο σπίτι με την αλλαγή της θερμοκρασίας και δημοσίευσε video με τις τρυφερές αγκαλιές με τον σύντροφό της.

 

«Η κατάσταση στο σπίτι έχει ως εξής. Εγώ με μακρυμάνικο μπλουζάκι και κρυώνω και ο κύριος εδώ μονίμως τόπλες», ανέφερε με χιούμορ στο video της η Ιωάννα. Με τον Δημήτρη φυσικά να παίρνει τον λόγο και να αποκαλύπτει πως η μπλούζα που φορά η καλή του είναι δική του.

 

ΠΗΓΗ: okmag

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top